دوره عالی مدیریت حرفه ای کسب و کار DBA

Get Ready to Transform Yourself for Success خودتان را برای تبدیل شدن به آدم موفق

دوره عالی مدیریت حرفه ای کسب و کار DBA

Get Ready to Transform Yourself for Success خودتان را برای تبدیل شدن به آدم موفق

چهار روش برای تحلیل اشتباه مدیریتی

شنبه, ۵ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۰۳ ق.ظ

چهار روش برای تحلیل اشتباه مدیریتی

دوره MBA و DBA

دوره MBA و DBA

نویسنده: تونی باسیگالوپو

تصور رایجی است که «موفقیت» را به عنوان پهنه‌ای ببینیم که به آن دست می‌یابیم و می‌توانیم در کنارش لنگر بیندازیم.

اما هر کسب و کار واقعی آکنده از فرازها و فرودهای فراوان است: موفقیت‌ها و شکست‌ها. خطرکردن و حتی گهگاه شکست‌خوردن، یکی از مؤثرترین شیوه‌های ممکن برای آموختن و رشدکردن است. قطعا این گفته‌ها به این معنا نیست که ما الزاما از شکست‌ها لذت می‌بریم. در نتیجه، اینجا به معرفی چند نکته مهمی می‌پردازم که می‌توانید برای مواجهه با شکست‌ها و اشتباهات خود آنها را به خوبی به ذهن بسپارید.

 سلیم خلیلی مدرس و مشاور حوزه کسب و کار و برگزار کننده دوره های MBA  و DBA با مجوز وزارت علوم و همکاری دانشگاه های داخلی و خارجی، این مطلب را برای شما انتخاب کرده است 

(۱) از شکست‌ خود درس بگیرید. هرگز شکست‌تان را فراموش نکنید و آن را نادیده نگیرید. اگر شکست‌هایتان را نادیده بگیرید، آنگاه فرصتی استثنایی برای آموختن از اشتباهات و خودداری از آنها در موارد بعدی را از دست داده‌اید. یادمان نمی‌رود که ما همواره در حال شکست‌خوردن نیستیم، پس باید از همین اندک فرصت‌ها نهایت بهره را ببریم و تا می‌توانیم به مشکلات خود پی ببریم. به ریشه علت‌های اشتباهات و خطاهایتان فکر کنید، و به طور عینی و واقعی راه و روش‌های خودداری و اجتناب از این شکست‌ها و عواقب‌شان را بررسی کنید.

(۲) شکست‌ خود را مستند کنید. وقتی امور به غلط پیش می‌روند، دست کم تلاش کنید تا هر آنچه را که از این تجربه می‌فهمید و می‌آموزید، یادداشت کنید. باید بتوانید هر نکته به خصوص در رابطه با شکست‌تان را مستندسازی کنید. این اسناد در آینده به شما یاری خواهند رساند تا در تجارت بعدی بتوانید از اشتباهات تجارب قبلی به دقیق‌ترین شکل ممکن بهره ببرید. چه بسا این تجربه همین اکنون نیز در ذهن شما تازه و سرزنده باشد، اما طی مسیر کاری بسیاری از جزئیات مهم را از یاد خواهید برد. چه بسا نتوانید آن گام‌های جزئی و تصمیم‌های اندکی را که منجر به شکست شدند، یادآوری کنید.

(۳) شکست‌ خود را به اشتراک بگذارید. سخت‌ترین کار برای مدیران همین است، اما اشتراک‌گذاری شکست‌ها با دیگران یکی از مؤثرترین شیوه‌ها برای بدل‌کردن شکست‌های منفی کنونی به پیروزی‌های مثبت آتی است. وقتی می‌توانید کمبودهای خود را تصدیق کنید و آنها را به صورت عمومی به اشتراک بگذارید، آنگاه بلوغ و گشودگی خود را به همگان نشان داده‌اید. قطعا مردم شما را تحسین خواهند کرد. شما عملا مردم را دعوت کرده‌اید تا به نحوی سازنده به شما کمک کنند، تا شما بهتر بیاموزید و بهبود یابید. در نتیجه، حتی این امکان را خنثی کرده‌اید که مردم بخواهند از منابع دسته دوم در جریان اتفاقات شکست شما بیفتند و دست به تفاسیر متعدد ببرند.

(۴) از شکست‌ خود بهره ببرید. شکست بخشی از چرخه زندگی هر کسب و کار و هر فرد است. اگر به آنچه پیگیرش هستید باور دارید، پس باید شکست‌هایتان را به عنوان قدمی بینابینی در جهت موفقیت‌های بزرگتر ببینید. حتی بسیاری از اشخاص به شکست به عنوان مولفه‌ای حیاتی و ضروری برای هر فرد تجربه‌گرا و موفق نگاه می‌کنند. کسی که هرگز در زندگی‌اش شکست نخورده باشد هرگز نخواهد توانست تا از مزایا و منافع گسترده تجربه‌آموزی و درس‌گرفتن و آموختن بهره‌ای ببرد و در نتیجه، خیلی زود از عرصه کسب‌و‌کار حذف خواهد شد. تنها شکست می‌تواند سازنده موفقیت بعدی باشد. وقتی از نو توانستید روی پاهای خود بایستید، آنگاه خودتان را نیرومندتر و مستحکم‌تر از همیشه خواهید یافت و آماده مبارزه برای روز بعد خواهید بود.

مترجم: سیمین راد

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۰۵
سلیم خلیلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی